Hadik megtalálta a megoldást

A vízválasztó szakaszon összekapta magát a Ford-pilóta

Hadik András azt nyilatkozta a szervizparkban, hogy tudja, mivel hozott rajta másodperceket Turán Frigyes, s a második körre megpróbál változtatni. Nos, bár a részleteket nem árulta el, úgy tűnik, ráérzett a probléma lényegére, mert a délutáni első gyorsaságin – a leghosszabb, 25 kilométeres pályán – Hadik 12.6 másodperccel mai legfőbb riválisa fölé kerekedett.

„Jól éreztük magunkat, sikerült összekapnom magam. A pálya egyes részein szükség volt az óvatosságra, de úgy érzem, most kijavítottuk a délelőtti hibáinkat” – mondta Hadik András aki ezzel az összetettben húsz másodperces előnnyel vezet.

Turán azt nyilatkozta, hogy hibamentes volt a szakasz, amelynek a közepén már sűrű köd honolt a pálya fölött, ott azért mindenkinek le kellett lassítani egy kicsit. Vincze Ferenc harmadikként teljesítette ugyan a szakaszt, de már több mint félperces lemaradással, s emiatt elég nagy hiányérzete volt.

Csakúgy, mint a magyar bajnokságba kilenc év után visszatérő ifjabb Érdi Tibornak, aki ennél valamivel jobb eredményre számított. „Keményebb gumit tettem fel, mint a többiek, lehet, hogy rossz választás volt” – mondta ifj. Érdi

 

6. szakasz:

1. Hadik, Deák 13:20.1
2. Turán, Bagaméri 12.6 mp h.
3. Vincze, Bacigál 34.4 mp h.
4. Kazár, Tóth 48.0 mp h.
5. ifj. Érdi, Kovács 1:04.9 p h.
6. ifj. Kiss, Czakó-Budai 1:07.8 p h.

 

Az állás:

1. Hadik, Deák 49:15.4
2. Turán, Bagaméri 20.4 mp h.
3. Vincze, Bacigál 1:12.7 p h.
4. Kazár, Tóth 1:44.4 p h.
5. ifj. Érdi, Kovács 2:09.8 p h.
6. Trencsényi, Verba 3:05.0 p h.

 

Forrás: A verseny hivatalos honlapja

 

 

Back to Top
Mint minden weboldal, a hadikrallye.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket.
Értem